Over ons

Welkom bij Café van Noord!

Dit kindvriendelijke café is dé stek in Gouda Noord waar iedereen zich thuis voelt.

Bij Café van Noord kun je terecht voor heerlijke koffie en taart, ontbijt, lunch, een borrel, catering en cadeaus! De lunchroom is gelegen in het ontmoetingscentrum ‘Van Noord’, direct naast het winkelcentrum Bloemendaal.

Meer dan een café alleen

Ondernemen doen we sociaal en het liefst samen met anderen uit de buurt. Zo is zelfs het kassasysteem van een lokale ondernemer. De lijnen zijn kort en we helpen elkaar. Daar is een groot deel van onze missie en visie op gebaseerd.

Het ontmoetingscentrum Van Noord, waar Café Van Noord het visitekaartje van is, is er voor iedereen: het winkelend publiek, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, waarbij ‘ontmoeten, verbinden, groei & aandacht’ centraal staat. In het ontmoetingscentrum vind je, naast het café, maatschappelijke partners als:

Bibliotheek Gouda

Kwadraad – Welzijn

Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Sociaal Team

En heel veel activiteiten voor en door de buurt.

Bezoekers van het ontmoetingscentrum komen binnen via het café. Daar bieden we iedereen een warm welkom en zijn we spreekwoordelijk drempel verlagend. Er speelt gezellig muziek en samen met de gastvrouwen en -heren staan we klaar voor een praatje.

I