Wat is er te doen?

Wekelijkse activiteiten

Bekijk hier de Activiteitenflyer van Van Noord met alle terugkerende activiteiten. Je kunt deze flyer ook ophalen in Van Noord. Vraag ernaar bij de gastvrouw.

Liever een volledig overzicht? Klik op de onderstaande knop om alle activiteiten in Van Noord te bekijken via ons Zoek en Boek systeem.

Koningsdagfeest Bloemendaal

Zaterdag 27 april vieren ook wij Koningsdag! Tussen 9.00 en 16.00 uur is er in en om ons ontmoetingscentrum van alles te doen voor jong en oud. Doe op het grote grasveld mee aan Oudhollandse spelletjes, struin langs de kleedjes op de vrijmarkt, maar een sprongetje op het springkussen, of doe mee aan een leuke workshop of speurtocht.

Binnen kun je sjoelen, dammen, schaken, knutselen en schminken. Of spul van een overheerlijke oranjetompoes, een broodje bal of pita falafel op het terras van Café van Noord!

Wil je een plek reserveren voor je kleedje op de vrijmarkt? Stuur een mail naar Corine Staring via kleurenpaletgouda@gmail.com

Iedere vrijdag: VrijMiBo Café Van Noord

Iedere vrijdagmiddag is er een vrijdagmiddagborrel in Café Van Noord. Neem je collega en/of vrienden mee en wees welkom vanaf 16:00!

Iedere 3e dinsdag v/d maand: inzameldag Voedselbank

Iedere derde dinsdag van de maand is het van 9.00 tot 17.00 uur inzameldag voor de Voedselbank. Heb je nog wat in je voorraadkastjes staan wat je kunt missen of wil je wat extra boodschappen doen voor een ander? Breng het op deze dag (of een andere dag) langs bij Van Noord. Dan zorgen wij zorgen dat het bij de Voedselbank komt!