Activiteiten

di 31 jan: Pizza’s bakken

Hey, jij daar! Zit jij (of je kind) in groep 3, 4 of 5 en heb je zin in een leuke middag en lekker eten? Meld je snel aan voor pizza’s bakken op dinsdagmiddag 31 januari in Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda.

Samen met leeftijdsgenootjes bak je die middag je eigen mini pizza en om hem ook zelf lekker op te eten. Je rolt je eigen deeg en kiest zelf je lievelings-toppings voordat de pizza de grote oven in gaat. Naast samen pizza’s bereiden leer je elkaar ook (beter) kennen en word je misschien ook nog even aan de tand gevoelt over jouw pizzakennis.

Deelname kost slechts €0,50 per kind en aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 27 januari via vannoordpizzas@gmail.com. Wacht niet te lang want er zijn slecht een beperkt aantal plekken te vergeven. De middag start om 15:30 (inloop vanaf 15:15) en om 18:00 gaat iedereen weer naar huis.

zo 5 feb: Gluren bij de buren

Tijdens Gluren bij de buren komt Saampies naar Van Noord! Voor meer info klik hier

VrijMiBo bij Café Van Noord

Iedere vrijdagmiddag is er een vrijdagmiddagborrel in Café Van Noord. Neem je collega en/of vrienden mee en wees welkom vanaf 16:00!

Weekactiviteiten

Klik op de onderstaande link om alle activiteiten in Van Noord te bekijken via Zoek en Boek Gouda.


Bekijk hier de offline flyer met de activiteiten die iedere week plaatsvinden in Van Noord. Je kunt deze ook ophalen in Van Noord.